Xfitbiker namnet kommer i från att jag älskar “crossfit” och kör motorcykel “Biker”. Det var först Crossfitbiker men då detta naturligtvis är i gränslandet när det gäller upphovsrätten till det registrerade varumärket “Crossfit” så jag ändrade! Detta gjordes dessutom då jag som skadad inte kunnat träna på flera månader, därav namnet x-fit ” tidigare fit”.

Jag började fotografera 1986 och är helt autodidakt. Jag har bl.a fotograferat åt en modellagentur tidigare. Har på senare år försökt ta fotograferandet till en högre nivå.
Med en välutrustad studio kan jag fotografera människor, djur, produkter m.m antingen hos mig eller “on location”. Hör av dig. Jag är en seriös fotograf som alltid lyssnar och tar hänsyn till dina önskemål.

Jag är född på Gällivare lasarett! Uppvuxen i Malmberget, Yekepa (Liberia), Boden, Kungsbacka och Göteborg. Hittade kärleken (1986) och bosatte mig så småningom i Varberg 1994. Först på Getterön, sedan inne i stan på Hedvägen sen till i Blixtorp sen tillbaka till Varbergs centrum. Är gift med två utflygna vuxna barn (Carolina & Carl).

Tveka inte att kontakta mig. Antingen via Instagram, Facebook eller via formuläret.

/ Mats

Dela gärna: